Cum să ștergi un cont FTP în SiteWorx?


Dacă ai creat prea multe conturi FTP și unele nu mai sunt folosite, le poți șterge urmând acest tutorial.


1. Autentifică-te în contul tău SiteWorx. (ex.: www.example.com:2443/siteworx/ )

2. În "SiteWorx Menu", apasă pe "Hosting Features" dacă nu este deja deschis.

3. Apasă pe meniul "FTP" și apoi pe opțiunea "Accounts".
siteworx-ftp-icon.gif

4. În lista "Action", selectează contul FTP și apasă pe butonul "Delete".

5. Pentru confirmare, apasă din nou pe butonul "Delete".
siteworx-ftp-delete.gif

Avertisment: Datele din contul FTP vor fi șterse și nu vor putea fi recuperate decât dacă restaurezi dintr-un backup.
  • 0 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Cum să schimbi parola unui cont FTP în SiteWorx?

Dacă vrei să schimbi parola contului FTP principal (root), trebuie să schimbi parola contului...